Over mij

Over mij
Persoonlijk

Op 23 juni 1970 werd ik, Danny Vermaas, geboren. Al mijn hele leven ben ik sociaal aangelegd en ga ik graag met mensen om. Plezier hebben in het leven vind ik erg belangrijk, zowel tijdens het werk als thuis bij mijn vrouw Marion, zoon Jesper en dochter Marith. Mijn integere en eerlijke persoonlijkheid gecombineerd met mijn doenersmentaliteit zijn mijn opvallendste karaktereigenschappen. Naast mijn passie voor hardlopen houd ik ook van andere sporten zoals; tennis, golf en diverse watersporten (duiken en windsurfen). Verder houd ik van fotografie, reizen, muziek, koken en tuinieren.

Danny Vermaas
Zakelijk

Naast een actieve loopbaan als manager in het bedrijfsleven heb ik een aantal jaren geleden besloten om mij meer toe te gaan leggen op het therapeutische werkterrein. Als manager ben ik altijd betrokken bij “de mens” en wil altijd het beste uit mens & teams naar voren halen. Inmiddels werk ik met veel plezier als therapeut binnen de maatschap van Praktijk Vermaas. Een praktijk met meer dan 40 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Binnen de praktijk worden westerse en oosterse geneeswijzen gecombineerd. Onze holistische kijk naar de mens en voorstander van de integratieve geneeskunde zijn de belangrijkste pijlers.
We hebben een brede visie op zorg, waarbij de focus meer ligt op gezondheid, welbevinden en mogelijkheden in plaats van ziekte, klachten en beperkingen. We pleiten voor een beter samenwerking van de reguliere en complementaire geneeskunde.
Een praktijk welke zich onderscheid door persoonlijke aandacht, kennis en kunde.
We combineren manuele therapieën met oosterse technieken. We gaan voor resultaat!